jueves, 22 de mayo de 2014

UN INSTITUT EXCEL•LENT, QUE NO D’EXCEL•LÈNCIAEl curs passat es publicava al DOCV la RESOLUCIÓ de 20 de maig de 2013, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’autoritza la implantació d’un programa experimental de Batxillerat d’excel·lència en l’IES número 1 de Cheste durant el curs 2013-2014.
Si busquem el web d’aquest institut ens apareixen dues versions  de web, però en cap de les dues apareix cap informació sobre la implantació d’aquest “batxillerat experimental”.
Tot programa experimental, abans que els seus impulsors prenguen decisions sobre la seua implantació generalitzada, necessita definir objectius, mètodes de replega de dades, subjectes i objectes de l’experimentació, tractament d’aquestes dades i exposició pública.
Desconeixem tot aquest procés. En la resolució esmentada no se’n parla.
Ens referim a açò perquè, durant estos dies, alguns pares i alumnes de 4t i 1r de Batxillerat amb expedients de nota alta, estan rebent l’oferta telefònica, per part d’algun funcionari de la Conselleria d’Educació, per tal que es matriculen el pròxim curs en l’IES nº1 de Xest.
D’aquesta captació generalitzada d’alumnat, res se’ns ha comunicat a les directives de centres públics. Este procés ens sembla ben anòmal per diversos motius:

No hay comentarios:

Publicar un comentario